Wil je reserveren? Neem snel contact met ons op!

Over ons

MOJO is een energiek, modern-Amsterdams (eet)café, wat ruimte biedt om te studeren, te vergaderen en te ontspannen. Bij ons geniet je in Amsterdam Oost van een goede lunch, een heerlijk en zelfgemaakt diner, of een gezellige borrel! Bovendien beschikken we over een terras, waar je de hele dag van de zon kunt genieten. Zo wordt leren of vergaderen leuk, want terwijl je in de zon aan het werk bent, zorgt onze bediening voor een kopje met verse koffie en huisgemaakt gebak. Na het middaguur heb je bij ons de keuze uit verschillende lunches. Ideaal om weer wat energie te krijgen!

Sluit de dag met andere studenten of collega’s af tijdens een sfeervolle borrel, onder het genot van een van onze dertig speciaalbieren of een lekker diner. Naast onze speciaalbieren, biedt MOJO verschillende cocktails en zelfgemaakte siropen aan.

 

Een gastvrij en sfeervol (eet)café

Bij de opening van MOJO hebben wij ons ten doel gesteld, om van het café een gastvrij en sfeervol geheel te maken. Loop eens bij ons binnen en ervaar de gezelligheid van dit modern-Amsterdamse café in Amsterdam Oost zelf, waar tal van zelfgemaakte gerechten u het water in de mond doen lopen.